Από την Παρασκευή 8/1/2021 και 8:00 το πρωί ξεκινάνε και πάλι τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας webex σύμφωνα με το πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Σχολείου http://1epal-neapol.thess.sch.gr/ .

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την λειτουργία του Σχολείου θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Σχολείου και στο Facebook.

Υπενθυμίζουμε πως η επικοινωνία με το Σχολείο για οποιοδήποτε θέμα γίνεται αποκλειστικά στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . 

 

From Friday 8/1/2021 am and 8:00 am, distance lessons start again via the webex platform, as scheduled on the School website http://1epal-neapol.thess.sch.gr/.

For anything new about the operation of the School, there will be new announcements on the School website and on Facebook.

We remind that communication with the School, about any subject, is made exclusively by emailing Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Translated